Oprichting

Tandarts Rooker vindt zijn oorsprong in 1977. Dat was het jaar dat G.J. Rooker zijn praktijk startte in Genemuiden. Hij was de eerst gevestigde tandarts in deze stad. Voorheen werd alleen door tandartsen in omringende steden waargenomen. Zijn praktijk groeide snel; er was enorm veel werk te verrichten, de behoefte bleek groot. Dankzij zijn inspanningen werd de mondgezondheid van de Genemuidenaar sterk verbeterd. Inmiddels is de organisatie verder uitgebouwd naar een tweede praktijk in Kampen. In 2012, is G.J. Rooker gestopt met zijn werk als tandarts. Hij geniet van zijn welverdiende pensioen en mag terugkijken op een geweldig werkleven.

Namens iedereen, en namens naaste familie in het bijzonder, wensen we G.J. Rooker heel veel gezondheid en geluk voor de toekomst. We zullen zuinig zijn op deze professionele erfenis en nooit vergeten wie dit allemaal geïnitieerd heeft!

Marc

NB: Nog geen patiënt bij Tandarts Rooker in Kampen of Genemuiden? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot inschrijving. Klik hier voor het inschrijfformulier